Ha szívesen időzöl Jane Austen korában, sétálnál a hajdani Cranford utcáján vagy Downton Abbey falai között, netalán vásárolnál a 'The Paradise' áruházban, jó helyen jársz. Kizárólag romantikus HÖLGYEKNEK!

2013. március 9., szombat

Abiesa

   Megjelenésekor többek között én is buzgón lapozgattam a Motolla magazint
Hogy őszinte legyek ezer éve nem kötöttem magamnak pulcsit vagy kardigánt, de most... nem tudtam ellenállni. Kutas -Keresztes Ágnes Abiesa terve már csak azért is vonzott mert egyszerű, csinos, és ki szerettem volna próbálni már végre a felülről kezdett raglán ujjú kötést. 
Könnyen ment, öröm volt a mintát használni. Meg is kerestem hamar Ági többi tervét is, biztosan fogok még venni közülük. 
   A fonalam kicsit megnehezítette a pontos méretet, de a kötéspróba életet mentett. Ez egy ismeretlen nevű cimke nélküli gyapjú fonal, és ehhez a projekthez igencsak vastag. 3,5 helyett 3-as tűvel kötöttem, és eggyel kisebb méretet választottam a mellbőségemhez képest. Nem döntöttem rosszul. Még így is hamarabb be kellett fejeznem az ujja és a test hosszát. Milyen jó hogy fentről kezdődő, többször próbálgattam közben... Kényelmes lett a bősége, de még pont annyira, hogy nem túlságosan lezser. A babám 38-as méretű (én is). 
   Viseltem már, nagyon tetszik.
   A következő (néhány csipke után), Vég Anett kardigánja lesz... :))

5 megjegyzés:

  1. nagyon csinos, nőies. és szép a színe :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon-nagyon szép lett, viseld egészséggel!

    VálaszTörlés
  3. Szép lett, és nagyon illik ehhez a mintához ez a szín, elegáns, visszafogott, mégis mindenki felfigyel rá.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...