Ha szívesen időzöl Jane Austen korában, sétálnál a hajdani Cranford utcáján vagy Downton Abbey falai között, netalán vásárolnál a 'The Paradise' áruházban, jó helyen jársz. Kizárólag romantikus HÖLGYEKNEK!

2012. május 6., vasárnap

Anyák Napjaim

   Sokat gondolkodtam mostanában azon, hogy rendszeresen bemutatom "kezem alkotásait" de vajmi keveset osztok meg gondolataimból. Zárkózott ember vagyok, kevés beszédű... Ma viszont kikívánkozik belőlem... muszáj...

   Kimondhatatlanul boldog vagyok MINDEN NAP amikor gyerekeimmel miután iskolából hazaértek vagy éppen lefekvés előtt, beszélgethetek... MINDEN NAP és sokat... olyan dolgokról is, amikről sok anyuka még álmodni sem mer...; amikor a 16 éves fiam mellém settenkedve olyan puszit nyom az arcomra hogy ihaj, aztán megkérdezi, segítsen-e eltörölgetni. ...amikor a 12 évesem annyira megölel hogy alíg kapok levegőt és azt mondja 'köszönöm anyuci'... az ajándékairól nem is beszélve. Amikor a 18 éves lányomtól váratlan SMS-eket kapok (van amit lopva órán ír) és könnybe lábad a szemem... és még sorolhatnám. Mindegyik különböző módokon fejezi ki..., és ez így jó. MINDEN NAP... 
Hálás vagyok értük Istennek!

6 megjegyzés:

  1. Kedves Erzsi! Vannak olyan percek, órák, napok, mikor nagyon nehéz anyának lenni. De MINDEN NAP számolhatatlanul sok olyan pillanat van, mikor ez a legboldogabb állapot a világon. Az én 14 éves kamasz fiam, MINDEN ESTE jön puszit adni és ölelgetni,és többiek sem alszanak el puszi és ölelés nélkül. És ez néha boldogságos könnyeket csal a szemembe.

    VálaszTörlés
  2. Erzsike és Görgina, nem véletlen, hogy ilyen gyerekeitek vannak :) gratulálok hozzájuk!

    VálaszTörlés
  3. Már "csak" a titkot kéne megosztanod velünk. ;)

    VálaszTörlés
  4. Nekem is nagyszerű gyerekeim vannak. És ahogy Görgina írja, vannak napok mikor nagyon nehéz ez a hivatás, de aztán jön egy pillanat, ami mindent feledtet. Nekem is nagyok már. 27 és 23. És azt gondolom, hogy amit kapnak tőlünk, azt adják vissza és majd a saját gyermeküknek tovább.

    VálaszTörlés
  5. Olyan jó ilyen sorokat olvasni.Én is hálás vagyok Istennek a családomért, gyermekemért és az idős szüleimért.
    Ezek az igazi kincsek, értékek.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...