Ha szívesen időzöl Jane Austen korában, sétálnál a hajdani Cranford utcáján vagy Downton Abbey falai között, netalán vásárolnál a 'The Paradise' áruházban, jó helyen jársz. Kizárólag romantikus HÖLGYEKNEK!

2012. május 30., szerda

Nyertem, kaptam!

Ajándékokat nyertem! :D Díjat kaptam! :D
   
    A sors úgy hozta, hogy én lettem 'Krisztimaci' 50. olvasója. Meglepetést tartogatott a szerencsés nyertesnek, aki történetesen én lettem! Kértem, ne árulja el előre mi lesz az. Izgatottan vártam a postást hiszen nagyon tetszenek Kriszti munkái. 
    Tökéletesen megérezte mi az amikre titokban vágytam: egy csodás gyöngyös nyakék és két mesésen finom szappan érkezett. Teljes mértékben megérezte mi illik hozzám, mert ez a tiszta fehér csipkés camea telitalálat volt, a levendulát pedig nagyon szeretem (az egyik szappan levendulás). Mindezek mellett még nem is próbáltam ki házikészítésű szappant! Muszáj megmutatnom, milyen gyönyörűek! Itt is nagyon szépen köszönöm Kriszti!Blogdíjat kaptam nem olyan régen és nagyon örültem neki! Nia csodálatos dolgokat nemezel, látogassatok el hozzá ha eddig még nem ismertétek, érdemes! A díj továbbítása sajnos nálam meg fog szakadni; nem tudok én magamról beszélni, sem öt blogot kiválasztani. Nagyon szépen köszönöm Nia!

1 megjegyzés:

  1. Még egyszer bocsánat, hogy nem írtam rá, hogy melyik milyen illatú. Amelyik nem levendulás, az eper vanília illatú. :) Nekem egyik kedvencem.
    És nagyon örülök, hogy a camea-val eltaláltam az ízlésedet. Kívánom, hogy viseld sokáig nagy egészséggel.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...