Ha szívesen időzöl Jane Austen korában, sétálnál a hajdani Cranford utcáján vagy Downton Abbey falai között, netalán vásárolnál a 'The Paradise' áruházban, jó helyen jársz. Kizárólag romantikus HÖLGYEKNEK!

2012. március 30., péntek

Újabb fonalaim

   A vérnarancs narancsos-vöröses színeire emlékeztet engem ez a fonal. (Talán mert még hideg idő volt és éppen volt itthon miközben fontam.) Kétágú, kicsit lazább sodrású mint általában, és ez a hosszán meg is látszik. 113 g, 408 m.
Itt köszönöm meg mindazoknak akik előző bejegyzésem kérdésére válaszoltak és így  megnyugtattak, ők is hasonlóan számolják a fonal hosszát, csak éppen időt takarítanak meg (mostmár én is) azzal, hogy motringolás közben.


   
   A következő adag egy igazi 'Szívem Csücske' színeivel, fonásával együtt! Szakaszosra festettem az extra finom merinót és sikerült úgy kettévennem és cérnáznom, hogy a színek nagyjából egymás mellett is maradtak (a hosszú átmenetek a képekből nem igazán látszanak). Kicsit vastagabb csak mint az előző, nem olyan laza, de még mindig finom puha. 105 g 279 m.




6 megjegyzés:

  1. Jé , Te is narancsos színt fontál !:)Nagyon szép lett mindkét fonalad .Szépek együtt a kedvenc színeid és gyönyörű egyenletes a fonás .

    VálaszTörlés
  2. Hmmm, az a narancsos... olyat még nem festettem, de a blogjatok mellett nem bírja sokáig nélküle az ember lyánya:))

    Nagyon várom megkötve őket!:)

    VálaszTörlés
  3. Az a narancsos! Vmi isteni csodás!

    VálaszTörlés
  4. where do you sell them? so pretty

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Thank you very much! :D
      This is my mini webshop:
      yarns: http://alkotokboltja.hu/Shop/index/3185
      shawls: http://meska.hu/Shop/index/3185

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...