Ha szívesen időzöl Jane Austen korában, sétálnál a hajdani Cranford utcáján vagy Downton Abbey falai között, netalán vásárolnál a 'The Paradise' áruházban, jó helyen jársz. Kizárólag romantikus HÖLGYEKNEK!

2011. augusztus 22., hétfő

Molli

Mert "muszáj" mindig nevet adnom nekik! :)


  Az volt a tervem, hogy elkezdem ezt a mintát: http://www.ravelry.com/patterns/library/mie és addig szaporítok, amíg az első 5 dkg-os gombolyagomból vészesen kevés nem lesz. Ott lesz a közepe, onnantól fogyni fog. Így tettem, és bevált.  Az érdekes még az volt, hogy kész volt az általam festett 10 dekás BFL gyapjú fele, elkezdtem kötni, és közben néha fontam a másik felét. 3-as tűvel készült. 


Azon túl hogy a pasztell színek eleve a kedvenceim, tetszik az is hogy olyan kis praktikusnak tűnik. El is kapott a hév a fotózáskor. :)





6 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik. Igazán profi lettél a kéziorsós fonásban. Olyan légiesen finom és könnyű nálad minden, mint azok a szép csipkekendőid. (Most én is egy hasonló, hullámos szélű sálon dolgozom.)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szeretem az ilyen egyszerűen finom mintákat. A kezeid között pedig mindig varázslat születik. A fonalaid meg olyanok mint a költészet... mondjam még?:))

    VálaszTörlés
  3. Nagyon kedvesek vagytok, köszönöm szépen!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép lett. A mintát köszi!

    VálaszTörlés
  5. Találó lett a név , s kendőd gyönyörű !Finomsak a színei , s a lustakötés nagyon szépen kiadja őket .

    VálaszTörlés
  6. megint egy újabb szépség :) gratulálok!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...