Ha szívesen időzöl Jane Austen korában, sétálnál a hajdani Cranford utcáján vagy Downton Abbey falai között, netalán vásárolnál a 'The Paradise' áruházban, jó helyen jársz. Kizárólag romantikus HÖLGYEKNEK!

2013. május 23., csütörtök

Természetesen gyapjúban

   Éppen "lapozgattam" a blogokat, amikor rápillantottam az egyik oldalsávban a sajátom "előképére" : 2 hónapja volt az utolsó bejegyzésem... azta...
Igaz, keveset ülök gép előtt, leszoktam nagyon sok netes oldal böngészéséről, még olyanokról is, amikről korábban el sem tudtam volna képzelni, hogy lennék meg nélkülük. Jobb így... Na de a kötésről, fonásról még nem (bár az elkészült darabok száma azért nem valami sok). Következzenek hát szépen egyenként a tavasszal készült apróságok.
  
Szó szerint aprócska darabok a következő babaruhácskák. Nyolc hónapos kislány anyukája kérdezte meg, vállalnám-e hogy natúr kézzel font fonalaimból kisnadrágot, mellénykét készítsek. Küldött fotókat, kiválasztotta a fonalakat, egyeztettünk méretet. Nem volt nehéz dolgom, mert mint kiderült, ő a minimalista, natúr stílus kedvelője. Kicsit aggódtam nem lesz-e egy bébi számára szúrós a shetlandi gyapjú, de megnyugtatott, hogy vannak gyapjú ruháik, nem lesz gond. A végeredmény nagyon tetszett neki, remélem a kicsi is jól érzi magát bennük.

 

3 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...