Ha szívesen időzöl Jane Austen korában, sétálnál a hajdani Cranford utcáján vagy Downton Abbey falai között, netalán vásárolnál a 'The Paradise' áruházban, jó helyen jársz. Kizárólag romantikus HÖLGYEKNEK!

2012. szeptember 29., szombat

Bohókás

   Eddigi legmókásabb fonalamat sikerült megalkotnom! Egyszerűen vigyorgok ha ránézek. Nem sok jót néztem ki a magam festette rovingból, mivel hosszú élénk szakaszait nem tudtam elképzelni a 'nagy átváltozás' után. Aztán miközben fontam, tépkedtem jobbra-balra; így létrejött a tervezett véletlenszerűség (már amennyiben létezik ez a fogalom). Vastagabb lett mint amiket mostanában készítettem, minél előbb túl akartam lenni rajta. Nem kedveltem.
   Fonás közben azon gondolkodtam, hogy igazából nem is szeretem ezt a nagy élénkséget. Vibrál, idegesít, nem színterápia a számomra, mert a megnyugtatás helyett inkább picit felzaklat. Mindenki máshogy van ezzel. Aztán mikor motringoltam, azt vettem észre hogy inkább csak mosolyogtam és jókedvű lettem tőle. Talán ugyanilyen mosolyra indít másokat is! :)
   Finom, extra puha merinóból készült. 11,7 dkg kb. 348 m



16 megjegyzés:

  1. Lenyűgöző, színes világ. Ahogyan a kötő és fonó lányok, asszonyok személyisége is az. Nem vagyunk egyformák, nem azonos az izlésünk, de elférünk egy bolygón s helyünk van a palettán. Így van ez rendjén.Csodás ez a fonal engem elvartázsolnak a színei.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is hasonlóképpen gondolom, és köszönöm szépen!

      Törlés
  2. Nekem is nagyon tetszik, a nyár és az ősz színei keverednek benne, rögtön eltalált ez a meleg szín.

    VálaszTörlés
  3. Bár alapvetően nem az én színvilágom, de nagyon tetszik! Olyan befogadni való! :D

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép lett, kellemes színe van!

    VálaszTörlés
  5. Szerintem is nagyon szép! És igen, olyan jókedvre derítő!

    VálaszTörlés
  6. Ismerem az érzést !:)A fonalad valóban gyönyörű .

    VálaszTörlés
  7. Tényleg "fura" a többi pasztellhez képest, de még így is Erzsikés. Tetszik! :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...