Ha szívesen időzöl Jane Austen korában, sétálnál a hajdani Cranford utcáján vagy Downton Abbey falai között, netalán vásárolnál a 'The Paradise' áruházban, jó helyen jársz. Kizárólag romantikus HÖLGYEKNEK!

2011. február 11., péntek

Nem bírtam ki én sem...

...hogy elő ne vegyem a hét elején az  immáron fél éve pihentetett orsómat. Mert "köztetek" nem lehet kibírni... :). És újra pörög, még mindig az első fonásommal, de talán már minden nappal egy kicsit ügyesebben. Még szerencse hogy türelmes vagyok. :)

10 megjegyzés:

 1. Le a kalappal.. olyan ügyesek vagytok, hogy csak ámulok! Szerintem én már csak maradok a vásárolt fonalnál, lehet,hogy majd Tőletek:)

  VálaszTörlés
 2. Jól tetted, ügyes vagy! Olyan jó vele szórakozni. Ma, mikor végre megérkezett az orsóm és rögvest kipróbáltam, mondta a kisfiam, hogy egy kicsit adjak belőle neki is. (no de mit? Egy kicsit az orsóból, vagy a fonalból, persze ő egy kicsit kérte játszani.:)

  VálaszTörlés
 3. Hát... a fonás az türelem, és gyakorlás...De ez így elsőre meglepően jól sikerült!

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm szépen, majd csak fejlődök, csak hát a mennyiség... nos az még sokára lesz annyi amennyi... főleg ebben a tempóban. Bár a napi tíz perc az megvan ;).

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szép , ügyes vagy !!A színe is tetszik a gyapjúnak .

  VálaszTörlés
 6. Már jó régen vettem Erikától (http://ercsu27.blogspot.com/), úgyhogy őt illeti a festésért járó dícséret. Én meg csak próbálkozom a fonással... Azért a kötésre leszek majd még kíváncsi!

  VálaszTörlés
 7. Úgy örülök Neked! Köszönöm,hogy jártál nálam!
  A verebes Ige ugyanaz mindkettőnknél.:)
  Holnap körülnézek NÁlad.

  VálaszTörlés
 8. Amennyiben lesz akkora mennyiség méterben, akkor valami baktus-féleségre gondoltam magamnak. Addig nem hagyom abba a fonását, amíg tart a gyapjú, utána derül ki hogy egyáltalán fonal-é ez vagy mi a szösz :D.

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...